Sweels

De senaste åren har elsparkcyklar blivit mycket populära, olika hyrbolag har etablerats i storstäderna och elsparkcyklar har snabbt blivit något som många använder.

Sweels anser att den ökande populariteten och efterfrågan på elsparkcyklar ligger i tiden, där allt fler efterfrågar ett miljövänligt, billigt och enkelt sätt att färdas på.

Sweels har lång erfarenhet och intresse för marknaden och ser att den ökade efterfrågan på elsparkcyklar lett till att marknaden och utbudet växer. I takt med att fler vill äga sin elsparkcykel ställer konsumenten krav på att elsparkcykeln de köper ska hålla hög kvalité till ett bra pris. 

Sweels tror att elsparkcykeln är framtidens cykel, dvs något varje hushåll äger. Vårat mål är att vara en del av utvecklingen och startade 2022 Sweels som ett komplement till marknaden där vi erbjuder det konsumenten efterfrågar-elsparkcyklar som håller hög kvalité till ett bra pris!

Vi på Sweels är alltid tillgängliga. Vi hjälper gärna till att hitta något som passar just dina behov. Du är välkommen att kontakta oss genom webchatten, mejl eller per telefon. 

Hälsningar,

Sweels